Gianni Nicolaas

Het verhaal van Gianni Nicolaas

Hoe ben je bij B-Synergy terecht gekomen? 

B-Synergy viel op door de aparte manier hoe hun vacature gepubliceerd was op een vacaturesite. Het ging niet om wat je inhoudelijk allemaal kon, maar wat naast je werk ook zou kunnen doen. Bij B-Synergy doen wij dingen net iets anders.

 

Hoe vond je het om naar Nederland te verhuizen? 

Het was als weer thuiskomen. Ik heb eerder in Nederland gewoond en dus was het niet nieuw voor mij. Wel zijn er veel zaken die je als nieuwkomer moet regelen. Dat vergt tijd en geduld.

 

Kon je snel een geschikt huis vinden? 

Ik heb binnen twee maanden een huis kunnen vinden in Tilburg. De woningen in Nederland zijn schaars en prijzig, dus zou je verzekerd moeten zijn van een inkomen om gemakkelijker door het proces van een huis vinden te kunnen gaan. Ook hier geldt dat het tijd en geduld vergt, maar het zal zeker lukken.

 

Wat vonden jouw kinderen ervan om naar hier te verhuizen? En konden ze snel wennen? 

Mijn kinderen vinden het prachtig. Nederland heeft veel te bieden voor kinderen zodat ze zich vol blijheid, geluk en gezondheid kunnen ontwikkelen.

 

Was het een moeilijk besluit om te nemen? 

Nee, vooral omdat ik hier al eerder heb gewoond.

 

Voldoet B-Synergy aan jouw verwachtingen? 

B-Synergy is een tof bedrijf met geweldige collega’s waar veel inhoudelijke onderzoek wordt gedaan naar zaken op het gebied van softwareontwikkeling en software implementaties. Dit is voor mij belangrijk zodat ook ik op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan ik gefundeerd advies geven aan organisaties en niet op basis van gevoel of marketing.

 

Wat heeft b-Synergy voor jou gedaan? 

B-Synergy heeft ervoor gezorgd dat ik met een gerust hart de overstap kon maken naar Nederland. Vervoer, communicatie en zekerheid van werk is geregeld.